Events hos hack

HACK står klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke i forbindelse med livets særlige begivenheder. Uanset om det er bryllup, fødselsdag, barnedåb eller firmafester, kan du vide dig sikker på, at Hack leverer en spektakulær og mindeværdig ramme, der vil imponere dine gæster.

Events at Hack - Ganske enkelt eventyrligt

Firmafest eller fødselsdag. Bryllup eller barnedåb. Konference eller konfirmation. På HACK har vi stor erfaring med at afvikle selskaber af enhver slags. Vores samarbejde med Aarhus Teater giver dig eventyrligt mange muligheder for at holde din fest i unikke omgivelser, og en bred vifte af tilbud kombineret med HACKs professionelle overblik gør det – ganske enkelt – nemt at være dig.

Med udgangspunkt i dine ønsker

Hos HACK er der som udgangspunkt ikke to arrangementer, der der er ens! Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammen tilrettelægger et forløb, som kan give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Derfor finder du ingen færdigpakkede løsninger her på siderne. Til gengæld kan du forhåbentligt finde masser af inspiration og eksempler på, hvordan man kunne sammensætte en menu, vælge lokale, sørge for underholdning, booke overnatning og morgenmad til gæsterne …

Valg af salon eller sal

Hvert lokale har sin helt egen atmosfære. I nogle tilfælde skærmer vi dele af restaurantlokalet af, mens andre fester/arrangementer kræver, at det kun er dig og dine gæster, der er i lokalet. Derfor tilbyder vi større og mindre sale og lokaler, alt afhængig af antal gæster – og hvilken stil du ønsker.

Både store og små selskaber:

* fra min. 20 til max. 250 siddende
* op til 800 stående (fx i forbindelse med bespisning til konferencer og forestillinger)
* lokaler i mange størrelser og priser

Vores lokaler er pålagt en lokaleleje, udregnet per påbegyndt time. Lejen afhænger ydermere af festens størrelse og valg af lokale

Du er altid velkommen til at kigge forbi

Kontakt os per telefon eller mail og lad os give et forslag til, hvordan et arrangement kunne se ud. Eller endnu bedre: kontakt os og aftal en tid, hvor du kan komme forbi for med egne øjne at se, hvilke rammer vi kan tilbyde. Alt er selvfølgelig uforpligtende, indtil vi sætter kryds i kalenderen.

Efter en indgået aftale mellem HACK og dig som vores gæst, henvises der vedr. afbestilling til de generelle afbestillingsregler. I dette tilfælde læner HACK sig op af HORESTA´S generelle afbestillingsregler.

I forlængelse af disse regler gælder det hos HACK: Når der er tale om større selskaber (mere end 20 gæster), vil en aflysning fra gæstens side – efter indgået aftale – betyde at der skal betales et aflysningsgebyr. Dette svarende til 20% af arrangementets forventede totalpris.

Start din rejse

Udfyld formularen og start din rejse imod det mest eventyrlige events.

Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage.