Vores lokaler

HACK står klar til at skabe uforglemmelige øjeblikke i forbindelse med livets særlige begivenheder. Uanset om det er bryllup, fødselsdag, barnedåb eller firmafester, kan du vide dig sikker på, at Hack leverer en spektakulær og mindeværdig ramme, der vil imponere dine gæster.

Selskabslokaler til din særlige begivenhed

Vores elegante selskabslokaler er designet til at imødekomme alle behov og ønsker. Uanset om der ønskes en intim sammenkomst eller en større fest, tilpasser vi vores lokaler til at opfylde kravene.

Vores erfarne personale står til rådighed for at sikre, at begivenheden bliver en succes fra start til slut. Vi tager os af alle detaljerne lige, fra menuen, som er tilpasset værternes smagsløg, til belysningen, der skaber den perfekte atmosfære.

Restaurant Hack

Dette er vores nyeste renoveret lokale, hvor vi har plads til 60 spisende, hvis det er ved rundborde i vores restaurantopsætning. Med langborde til privatarrangementer kan vi have plads 80 spsisende.

Antal gæster

Er det stående arrangement eller fest, er der plads til 129 i lokalet.

Kampmann Salen & Otto Mønsted Salonen

På 1. Sal hos Aarhus Teater, er de to lokaler placeret i hver sin side. Begge lokaler er udsmykket utroligt smukt med flotte lysekroner, guld tapet og i de ud af vinduerne i enden, er der udkig til Aarhus Domkirke. Begge lokaler har fast integreret AV-udstyr, lydanlæg og akustisk dæmpning.

Antal gæster

Kampmann Salen har plads til 100 gæster ved rundborde, mens der er plads til 120 ved et stående arrangement.

Otto Mønsted Salonen er lidt mindre, hvor der er plads til cirka 60 siddende gæster eller 80 stående.

Buegangen

Rundt om Aarhus Teaters Store Scene, ligger det mest unikke selskabslokale. Egentligt er det foryen for scenen, med adgang med til 1. Balkon. Når der ikke er forestillinger, kan det forvandles til et overvældende selskabslokale. Det høje loft, som er fyldt med håndskåret detaljer og store vinduer, med udsigt til både Store Torv & Aarhus Domkirke, gør det altid til en oplevelse og træde ind i lokalet. 

Antal gæster

Lokalet har plads til hele 175 siddende gæster, mens der er plads til 250 stående.

Kongeværelset

Når vores Royale familie er på besøg i Aarhus Teater, har de deres et lokale, som giver dem direkte adgang til deres egen balkon. I gangen ind til balkonen, hænger de flotteste malerier af Kong Frederik d. 9 og Dronning Ingrid. Hele Kongeværelset er fyldt af et enkelt bord, som gør det perfekt til mindre intime selskaber eller møder. Her er fast integreret AV-skærm og akustisk dæmpning

Antal gæster

Her er plads til 20 siddende gæster.

Scala Foyer

I den modsatte ende af teateret, ligger de to scener Scala & Studio. Foran dem ligger Studio Foyer, der har egen indgang via Kannikegade. Dette selskabslokale er Aarhus Teaters nyeste renoverede og moderne alternativ. Hvor der integeret bar, lydanlæg og fleksible indretning.

Antal gæster

Scala har plads til cirka 180 siddende gæster og hele 300 stående.

Lokaleleje og servicetillæg

Alle vores lokaler er pålagt en lokaleleje, som afregnes separat.

Leje af Aarhus Teaters lokaler pr. påbegyndt time (min. 4 timer) 2.100,-
Leje af Restaurant Hack pr. påbegyndt time (min. 4 timer) Fra 1.000,-

Alle selskaber betaler et servicetillæg på 3.000,-. for opsætning, klargøring og nedtagning.
Skiftes der lokale i løbet af aftenen, pålægges der et gebyr på 5.000, – kr. pr. lokaleskift.
Vi tager forbehold for eventuelle prisstigninger i forbindelse med sæson og inflation.

 

Start din rejse

Udfyld formularen og start din rejse imod det mest eventyrlige events.

Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage.