Wine

Cocktails

Bread & butter

FRISKBAGT BRØD & SMØR MED LÆSØ SYDESALT

40 kroner

HVIDLØGSBRØD MED SMØR & URTER

55 kroner

MAIN COURSES

Bøf bearnaise

SERVERES MED SÆSONENS DEJLIGE GRØNTSAGER

295 kroner

Oksetatar

SERVERES MED SPRØD KARTOFFEL OG TRØFFELMAYO

210 kroner

Stegt vesterhavsfisk

SERVERES MED hollandaise og sæsonens grøntsager

225 kroner

Dessert

Rødgrød med fløde

NYFORTOLKET

65 kroner

Gateau marcel

Friske bær - saltkaramel - brændt hvid chokolade

70 kroner

HACKS TASTING MENU

5 Course menu

495 kroner

FORRET

Surf 'n Turf

Kombination af okse, laks & torsk

MELLEMRET

Små kartofler

Med ristede svampe, svampecreme, grøn olie & sprød skinke

HOVEDRET

Oksemørbrad

Serveret på græskar, med oksesauce tilsmagt rødvin & ristet knoglemarv

MELLEMRET

Bagt torsk

Med friske urter og en fyldig sauce på rogn, muslinger & løg

Desert

Gateau Marcel

Med friske bær, saltkaramel & brændt hvid chokolade